A Common Nordic Vision

image

Bruschetta med fersk tomat

Kanskje den mest klassiske bruschetta, etter basisversjonen med bare hvitløk, olje og salt.

Ingredienser

1 pakke cherrytomater eller samme mengde små klasetomater1 sjalottløkolivenoljelitt god balsamicosalt og pepperbasilikum

Om oppskriften

Type:Forrett / smårettHovedingrediens:GrønnsakerKarakteristika:BrødmatOpprinnelsesland:Italia

Slik gjør du

Kvaliteten på tomatene er avgjørende og det er viktig at tomatblandingen ikke blir for fuktig.Tomatene skjæres i små terninger. Sjalottløk finhakkes og has sammen med tomatene. Rør deretter litt olivenolje og noen dråper balsamicoeddik i. Krydre med salt, pepper og eventuelt justeres med litt sukker. I prinsippet har man nå en liten tomatsalat.

http://www.nrk.no/mat/1.7346485

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: